A Knáb panzió csendes és – köszönhetően a tágas, zárt udvarának – biztonságos környezetben tudja fogadni vendégeit, ami a kisgyermekes családoknak lehet különösen csábító . A 17 db 2-4 ágyas, saját fürdőszobával, wc-vel felszerelt szobákban egyszerre 50 személy elszállásolása biztosítható. A zárt udvarban biztonságosan parkolhatnak a személygépkocsival érkezők. Az udvarból nyíló 50 személy befogadó képességű közösségi terem kiválóan alkalmas közösségi foglalkozások, tréningek, továbbképzések, mulatságok lebonyolítására.

Vendégeink igényeit megpróbáljuk több féle programlehetőséggel is kielégíteni. Alkalom nyílik az idelátogatók előtt, hogy megtekintsék a község Bormúzeumát, melyet javaslunk összekötni egy borkóstolóval, melynek megszervezésében örömmel segítünk. Számos más programot is tudunk javasolni: horgászat, kerékpár és gyalogtúrák, lovaglás, kocsikázás.

A meglévő hang- és képtechnika révén karaoke-est is tartható közösségi termünkban. Kenuk is kölcsönözhetők nálunk, amiket a panzió szomszédságában húzódó Dunavölgyi-főcsatornán próbálhatnak ki vendégeink. A vízparton kiépített szabadidőpark focipályával, strandröplabda pályával, főzési, sütési lehetőséggel biztosítja a kikapcsolódást.

SZÉP kártyát elfogadunk. ( K&H, OTP, MKB )