Az aki igazán szereti a jó bort, és azt a legmegfelelőbb helyen szeretné megkóstolni, elfogyasztani. Az feltétlenül látogasson el hozzánk HAJÓS – Pincefaluba a “JUDIT ÉTTEREM – BOROZÓ – PANZIÓBA”! A pincefaluról annyit szeretnénk elmondani, hogy a világon egyedülálló összefüggő 21 utcából és több mint 1300 présházból csak a bornak épült falu. Ennek a pincefalunak a centrumában található a Mi borkatakombánk mely két szint mélyen van a löszházba. Az első szinten vannak a hagyományos boroshordók. A másodikon pedig a palackos borok és a borkóstoló boxok. Amikor már megkóstolták a fehér és vörösborokat nem kell gyorsan hazasietni. Önök rendelkezésére áll az “ÉTTERMÜNK” ahol családias hangulat és házias ételek várják. Ezután pedig a “PANZIÓNK” szállást biztosít minden kedves vendégünknek. Kétágyas – háromágyas családi szobák és apartmanok várják Önöket. Azok a vendégek, akik tovább, több napot szeretnének nálunk tölteni, azoknak mi programokat tudunk ajánlani, szervezni. Utazási irodák csoportos vendégeit is szeretettel várjuk. Ötvenfős borkóstolós terem, 130 fős ÉTTEREM, amely Konferenciateremnek cégeknek és nagyvállalatoknak kialakítható. Utazási irodáknak idegenvezetés német nyelven, a pincefaluba séta történelmi bemutatás és több pincébe borkóstolás. Szüreti, Szent ORBÁN napi és borlovagavatási programok.

Továbbá: ELJEGYZÉSEK – LAKODALMAK, CSALÁDI ÜNNEPSÉGEK, NÉVNAPOK Szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Több mint 30 éves gyakorlattal és sok szeretettel várunk minden kedves vendégünket.

Akciók, árak:

Szoba ár:
1 ágyas: 8000.- Ft
2 ágyas: 9000.- Ft
3 ágyas: 12500.- Ft
4 ágyas: 15000.- Ft

Reggeli egyéni vendég részére ala carte
Csoportok részére: 1300.- Ft / fő
4 féle felvágott, sajt, vaj, lekvár, méz, tojás, gyümölcs, kávé, tej, tea, juice

Borkóstoló (4 fajta borral)
katakomba + pincefalu bemutatása + svábkifli – 1300.- Ft / fő

Borkóstoló (6 fajta borral)
katakomba + pincefalu bemutatása + svábkifli + borlovag avatás + nyakba akasztható kerámia pohárral (hazavihető) – 2300.- Ft / fő

Szolgáltatások:

  • borkostoló
  • borpince
  • céges rendezvény
  • családi rendezvény
  • folklór műsor
  • rendezvényszervezés

Hajós – Pincék, Borbíró sor 1-3. 6344
E-mail: juditpanzio@t-online.hu
Tulajdonos: Ladányi Jánosné
Tel/Fax: 06-78/404-832
Mobil: 06-30/398-9511

Nyitvatartás: Minden nap 07:00-22:00

www.juditpanzio.hu

Galéria: